Škoda Kodiaq RS Pjesa e bagazhit

Porta e pasme elektrike

Dera e bagazhit të Škoda Kodiaq mund të komandohet me shtypjen e një butoni nga sedilja e shoferit, me telekomandë, ose duke shtypur një buton mbi derë.

 

         

Škoda Kodiaq RS Pjesa e bagazhit

Elementet e fiksimit

Dy elemente fiksuese plastike me shtrëngues Velcro ju vijnë në ndihmë që bagazhet tuaja të mos rrëshqasin gjatë udhëtimit.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e bagazhit

Varëset e rrëshqitshme

Varëset e rrëshqitshme të çantave në muret anësore të bagazhit ju lejojnë të transportoni lehtë dhe në mënyrë të sigurt p.sh. çantat e blerjeve.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e bagazhit

Rrjeta

Detajet praktike mundësojnë edhe një fleksibilitet më të madh në ambientin e brendshëm me shtatë sedilje. Në pjesën e bagazhit do të gjeni varëse të mëdha për sistemin e rrjetave, që mund të përdoren për të krijuar rregull dhe për të fiksuar fort bagazhet.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore