Travel in Style. Travel in Space.

Superb

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

Travel in Style. Travel in Space.

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Dizajni

ŠKODA SUPERB prezantohet me formën shprehëse e goditëse të studimit të dizajnit "ŠKODA VisionC".

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Komoditeti

Falë një larmie detajesh të pajisjeve clever, mund të shijoni komfortin maksimal me SUPERB. Madje, edhe në udhëtimet e gjata, do të relaksoheni tërësisht dhe mund të zbaviteni gjatë rrugës.

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Motorët

Fuqia e plotë. Nëse dizajni i SUPERB ju ka ngjallur kureshtje, një vështrim nën kofano do të bëjë që zemra juaj të rrahë edhe më fort.

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Variant pajisjesh

Linja e pajisjeve Laurin & Klement ofron kombinimin perfekt të elegancës e teknologjisë së lartë me një komfort maksimal.

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Siguria

Me SUPERB nuk i lihet asgjë rastësisë. Sistemet pasive të sigurisë së automjetit përdoren në situata të rrezikshme, në të cilat shoferi nuk mund të ndikojë në mënyrë aktive.

6 arsyet pse: ŠKODA SUPERB

Disqe

Një pasqyrë të portofolit të disqeve mund ta gjeni këtu.

Simply Clever Technology

Më shumë informacion në lidhje me sistemet e asistencës ŠKODA mund t'i gjeni këtu.

Më shumë informacion për ŠKODA Connect, SmartLink dhe SmartGate mund ta gjeni këtu.