E re, e shkathët, dinamike

FABIA

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

Jung, vielseitig und dynamisch

Jung, vielseitig und dynamisch

Jung, vielseitig und dynamisch

Jung, vielseitig und dynamisch

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

1

Dizajni

E re, e larmishme, dinamike dhe njëkohësisht e plotë në rrugë, e pajisur me teknologjinë më moderne - Është  ŠKODA FABIA. Pamja e saj e rritur ju tërheq vëmendjen dhe mahnit të tjerët.

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

2

Disqet

Ne respektojmë nevojat individuale e kërkesat e të gjithë klientëve tanë dhe bëjmë të pamundurën për t'i përmbushur ato. Kjo është arsyeja që ne, aspektin më të rëndësishëm, pamjen e automjetit, e kemi lënë në dorën tuaj dhe të imagjinatës suaj.

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

3

Hapësira

ŠKODA FABIA ofron hapësirë të bollshme për ju, pasagjerët dhe bagazhet tuaja. Hapësira e pasagjerit të parë është më e gjatë dhe më e gjerë se më parë. Pavarësisht hapësirës më të madhe të bagazhit, ŠKODA FABIA ka ruajtur dimensionet e saj kompakte dhe shkathtësinë në trafikun e përditshëm.

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

4

Motorët

E vogël, por dinamike: Për të arritur destinacionet tuaja sa më shpejt, në mënyrë të sigurt e të përshtatshme, ju ofrojmë tek FABIA një gamë të gjerë motorësh, të përshtatur sipas nevojave tuaja. Motorët turbo me injektim të drejtpërdrejtë karakterizohen kryesisht nga një ecje e qetë, reagim i menjëhershëm në pedalin e gazit dhe ecje optimale në kthesa.

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

5

E sigurt në rrugë!

Edhe për temën e sigurisë FABIA ka shumë për të shprehur. P.sh., ajo ka fituar çmim nga Euro NCAP Crashtests, duke marrë vlerësimin më të mirë me pesë yje.

6 arsyet pse: ŠKODA FABIA

6

E thjeshtë dhe inteligjente? Kjo duhet të jetë ŠKODA!

Shpesh mjaftojnë pak gjëra për ta bërë jetën tonë më të thjeshtë, më të lehtë e më të bukur. Kjo vlen edhe për SKODA FABIA, e cila tërheq vëmendjen me detajet "Simply Clever".

Simply Clever Technology

Motoren

1.0 TSI Benzinë

60 PS Fuqia
4,7 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 5-Gang
106 g/km Emetimet e CO2
160 km/h 15,7s

1.0 TSI Benzinë

75 PS Fuqia
4,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 5-Gang
108 g/km Emetimet e CO2
172 km/h 10,9s

1.4 TDI Naftë

75 PS Fuqia
3,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 5-Gang
100 g/km Emetimet e CO2
172 km/h 13,1s

1.4 TDI Naftë

90 PS Fuqia
3,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 5-Gang
100 g/km Emetimet e CO2
182 km/h 11,1s

1.4 TDI Naftë

90 PS Fuqia
4,0 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
104 g/km Emetimet e CO2
182 km/h 11,1s

1.4 TDI Naftë

105 PS Fuqia
4,0 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 5-Gang
104 g/km Emetimet e CO2
193 km/h 10,1s

Përmasat

Lartësia më e ulët i jep FABIA një vështrim dinamik.

Për detajet teknike
Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.