Kodiaq

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

Zbuloni rrugë të reja

E fuqishme dhe e bukur

Natyra nuk fal kompromise, lejon vetëm kombinimin më të mirë të mundshëm. Kështu, estetika e fuqishme e Kodiaq kombinohet me një karroceri të jashtëzakonshme me cilësi mbresëlënëse offroad. I projektuar për kushtet më të vështira, pamja e tij e jashtme prezantohet
me elegancë plot vetëbesim.

Bujar dhe elegant

Zini vend, gati, nisuni! Tek Kodiaq, me dy sedilje opsionale për pjesën mbrapa, mund të udhëtojnë në mënyrë të qetë dhe të sigurt deri në shtatë persona.

Siguria

Sistemet pasive të sigurisë së automjetit, duke përfshirë edhe airbag-ët, përdoren në situata të rrezikshme të cilat shoferi nuk mund t'i kontrollojë në mënyrë aktive.

I zgjuar dhe progresiv

Male të thepisur, lugina të thella, zhavorr, baltë apo gropa? Për Kodiaq me sistem 4x4 nuk është sfidë e madhe. Eksperti Offroad do t'ju frymëzojë me potencialin e madh dhe kontrollin e klasit të parë në çdo udhëtim: shoqërues perfekt për aventura në rrugë.

Disqet

Një prezantim i portofolit të disqeve e gjeni këtu.

Teknologjia Simply Clever

Parkimi mund të jetë kaq i lehtë. Merrni edhe hapësirën më të ngushtë të parkimit me një shtypje të vetme të një butoni.

Škoda Sisteme asistence

 Zbuloni sistemet tona të asistencës

Lidhshmëria

Me Kodiaq mund ta lini botën mbrapa, por të jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm shërbimet e argëtimit dhe informimit janë të aksesueshme me një klik, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.