Highlights
Kamiq

Kamiq

Përshtatur në mënyrë të përkryer!
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme
Një Škoda Kamiq e kuqe qëndron përballë një godine

Kamiq

Një Škoda Kamiq e kuqe qëndron përpara një ndërtese dhe shihet në pamje anësore

Kamiq

Një Škoda Kamiq shihet nga mbrapa. Qëndron përpara një ndërtese

Kamiq

Një Škoda Kamiq e kuqe shihet nga para.

Kamiq

Një Škoda Kamiq e kuqe shihet në pamjen anësore.

Kamiq

Shihet një Škoda Kamiq i kuq nga lart.
Merre në duart e tua

Kamiq është një City-SUV urbane që kombinon avantazhet e një SUV në një dizajn të pagabueshëm të Škoda-s që është plot forma dinamike dhe skaje të qartë. E përsosur për ata që dëshirojnë të ndjekin trendin e tyre më shumë sesa të kërkojnë një të tillë.

Shihet hapësira e brendshme e Škoda Kamiq
Hapësira e brendshme më e sigurt

Forca dhe guximi gjithmonë vijnë nga brenda. Kjo gjen zbatim edhe tek Kamiq, ku dizajni i brendshëm i ndikuar emocionalisht dhe dizajni i jashtëm i veçantë shkrihen në mënyrë harmonike. Ergonomia e ambienteve të brendshme atraktive mbetet pa të meta dhe pasagjerët rrethohen nga materialet më të mira.

Shihet ekrani tek Škoda Kamiq
Paketa e mbijetesës urbane

Mbijetesa e përditshme në xhunglën urbane mund të jetë mjaft e vështirë. Për një shikueshmëri më të mirë të aktivitetit urban, Kamiq është kompletuar me pajisjet tona më të mira. Me të, mund të kontrolloni pa mundim edhe situatat më delikate.

Shihet një ilustrim i një Škoda Kamiq me të gjithë airbag-ët hapur
"Strehë e sigurt"

Si për çdo Škoda siguria ka prioritetin kryesore tek Kamiq. Deri në nëntë airbag-ë, duke përfshirë një airbag për gjunjët, dhe një mori sistemesh të avancuara të ndihmës së shoferit, të tillë si ndihmësi për ndryshimin e korsisë dhe mbrojtja proaktive e pasagjerit.

Shihet një dorë që nxjerr çadrën nga ndarja e çadrës së Škoda Kamiq.
Zgjidhjet gjithnjë pranë

Zgjidhjet unike "Simply Clever" janë markë e Škoda. Zgjidhjet e sofistikuara që lehtësojnë jetën tuaj të përditshme mund të gjenden kudo në Kamiq.

Shihet një Škoda Kamiq i kuq në një vendparkim. Automjeti shihet nga lart.
Përvojë sportive ngarjeje me shtypjen e një butoni

Škoda Kamiq është ndërtuar mbi platformën më të re modulare (MQB) dhe mund të pajiset me teknologjitë më të avancuara. Ata që preferojnë dinamikën, do ta vlerësojnë kontrollin e amortizimit sportive dhe sistemin e komandueshëm të amortizatorëve.

Teknologjitë më të reja

Asistenti i sigurimit
Asistenti i komfortit
Asistenti i parkimit
Siguria
Shihet ilustrimi i funksionimit të asistentit të ndryshimit të korsisë dhe asistentit anësor tek Škoda Kamiq

Sisteme inovative për sigurinë tuaj të udhëtimit.

Ekrani tek Škoda Kamiq
Lidhshmëria

Shijoni mundësinë e lidhjeve të gjeneratës së re në një mënyrë komode, me funksione si një kartë eSIM e integruar dhe një lidhje pa tel e smartfonit me automjetin përmes SmartLink.

Karakteristikat

Clever Details
Komforti
Hapësira e magazinimit
Hapësira e bagazhit

Thjesht futu dhe shko!

Škoda Kamiq Prerja tërthore me dimensionet

Relaksohuni. Kamiq përshtatet në boshllëqet më të ngushta pa zënë hapësirën e vendit të pasagjerit ose hapësirën e bagazhit.