Skoda

Octavia

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Muzika për sytë.

Çdo detaj i Octavia-s është një lojë mes estetikës së përhershme dhe teknologjisë moderne që jep këtë pamje mahnitëse. Nëse zemra juaj është e kënaqur, është koha të frymëzoni kokën. 

Dobishmëria

Octavia ofron një përzierje optimale të sedan-it elegant dhe makinës familjare të gjithanshme, e gatshme për çdo situatë.

Disqe

Me përzgjedhjen e gjerë të disqeve të lehta të aliazhit mund ta projektoni makinën tuaj akoma më individuale.

Teknologjia

Lidhja në rrjet gjatë udhëtimit nuk është vetëm në kuadrin e argëtimit dhe informacionit, por edhe në ofrimin e asistencës gjatë udhëtimit. Škoda CONNECT është porta juaj për një botë me mundësi të pakufizuara të komunikimit.

Mirë se vini në shtëpi

Ambienti i brendshëm i Octavia-s është i rehatshëm dhe familjar, me ndriçim të brendshëm të lehtë dhe të harmonishëm.

Simply Clever

Drejtimi i automjetit duhet të jetë një kënaqësi dhe jo bezdi e përditshme. Për punë apo për kënaqësi, funksionet e shumta praktike dhe detajet gjeniale e bëjnë udhëtimin edhe më të rehatshëm.

Më shumë info për Škoda Connect, SmartLink dhe SmartGate gjeni këtu.

Teknologji

Të sigurt në rrugë fal sistemeve të ndihmës
I SIGURT në rrugë falë sistemeve të asistencës

Më shumë informacion në lidhje me sistemet e asistencës Škoda mund t'i gjeni këtu.

Motorët

1.2 TSI Benzinë

86 PS Fuqia
4,9 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 5-Gang
115 g/km Emetimet e CO2
181 km/h 12,0s

1.4 TSI Benzinë

G-TEC

110 PS Fuqia
5,7 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 6-Gang
131 g/km Emetimet e CO2
195 km/h 10,9s

1.4 TSI Benzinë

G-TEC

110 PS Fuqia
5,5 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
125 g/km Emetimet e CO2
195 km/h 11s

1.0 TSI Benzinë

115 PS Fuqia
4,9 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 6-Gang
112 g/km Emetimet e CO2
203 km/h 9,9s

1.0 TSI Benzinë

115 PS Fuqia
4,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
109 g/km Emetimet e CO2
202 km/h 10,0s

1.4 TSI Benzinë

150 PS Fuqia
5,3 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 6-Gang
123 g/km Emetimet e CO2
219 km/h 8,1s

1.4 TSI Benzinë

150 PS Fuqia
5,0 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
116 g/km Emetimet e CO2
219 km/h 8,2s

1.8 TSI Benzinë

180 PS Fuqia
6,1 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manuale 6-Gang
139 g/km Emetimet e CO2
231 km/h 7,3s

1.8 TSI Benzinë

180 PS Fuqia
5,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
133 g/km Emetimet e CO2
231 km/h 7,4s

1.8 TSI Benzinë

4x4

180 PS Fuqia
6,6 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
153 g/km Emetimet e CO2
229 km/h 7,4s

1.6 TDI Naftë

90 PS Fuqia
4,2 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 5-Gang
109 g/km Emetimet e CO2
186 km/h 12,2s

1.6 TDI Naftë

115 PS Fuqia
4,2 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 5-Gang
109 g/km Emetimet e CO2
203 km/h 10,1s

1.6 TDI Naftë

115 PS Fuqia
4,0 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
105 g/km Emetimet e CO2
202 km/h 10,2s

2.0 TDI Naftë

150 PS Fuqia
4,4 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 6-Gang
113 g/km Emetimet e CO2
218 km/h 8,4s

2.0 TDI Naftë

150 PS Fuqia
4,6 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 6-Gang
119 g/km Emetimet e CO2
215 km/h 8,5s

2.0 TDI Naftë

4x4

150 PS Fuqia
4,8 l/100 km Konsumi i kombinuar
Manual 6-Gang
125 g/km Emetimet e CO2
215 km/h 8,5s

2.0 TDI Naftë

4x4

150 PS Fuqia
5,0 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 7-Gang
132 g/km Emetimet e CO2
212 km/h 8,3s

2.0 TDI Naftë

184 PS Fuqia
4,9 l/100 km Konsumi i kombinuar
DSG 6-Gang
129 g/km Emetimet e CO2
228 km/h 7,1s