Highlights
Karoq

Karoq

Bëjeni aventurën pjesë të rutinës suaj të përditshme.
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme
Një Škoda Karoq gri shihet nga para-pjerrtas

Rrahje zemre mbi katër rrota

Një Škoda Karoq shihet në pamjen anësore.

Rrahje zemre mbi katër rrota

Një Škoda Karoq shihet nga mbrapa

Rrahje zemre mbi katër rrota

Pamje e detajuar e fenerëve mbrapa të një Škoda Karoq

Rrahje zemre mbi katër rrota

Një Škoda Karoq gri me pamje ballore

Rrahje zemre mbi katër rrota

Një Škoda Karoq gri në lëvizje
Dizajn elegant

Pamje ballore konfidente, një joshje e fortë dhe përmasa dinamike në formë kompakte: Mund ta shihni që me shikim të parë që Karoq ka karakter dhe i përgjigjet çdo sfide.

Cockpit i një Škoda Karoq në pamje të detajuar
Komfort, që i bën zemrat të rrahin më shpejt

Karoq ndërthur avantazhet e një automjeti Outdoor të fuqishëm me dizajnin elegant. Talenti i gjithanshëm plotëson edhe kërkesat më të larta me lehtësi. Kombinon në mënyrë të përsosur shpirtin e aventurës me jetën e përditshme. Karoq i gjithanshëm ashtu si jeta juaj.

Një grua dhe një burrë ulen të mbuluar në bagazhit të një Škoda Kodiaq.
Deri në çdo sfidë

Shkathtësia e tij përfshin detaje të zgjuara të shumta dhe hapësirë të bollshme - në pjesën e përparme, në rreshtin e dytë të sediljeve dhe në bagazh. Çfarë do të dëshironit tjetër?

Një Škoda Karoq udhëton në një rrugë bregdetare
Siguri pa kompromis

Karoq përfshin një gamë të tërë funksionesh dhe asistentësh sigurie me të cilët jeni të përgatitur për çdo situatë. Vlerësimi maksimal me pesë yje thekson standardin e lartë të sigurisë të Karoq.

Pamje e detajuar e rrotës dhe diskut të Škoda Karoq
Diapazon i gjerë i disqeve

Zgjidhni pikërisht disqet që ju pëlqejnë nga gama e gjerë e dizajneve për Karoq. Ka një gamë të gjerë disqesh prej aliazhi 16", 17", 18" dhe 19" për të zgjedhur.

Teknologjia

Siguria
Komforti
Parkim më i lehtë
Offroad
Ilustrim i një asistenti sigurie tek Škoda

Një smartfon i lidhur me CarPlay mbahet përpara ekranit të një automjeti Škoda
LIDHSHMËRIA

Me Karoq mund ta lini botën mbrapa, por të jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm shërbimet e argëtimit dhe informimit janë të aksesueshme me një klik, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Karakteristikat

Clever Details
Teknologji
Komforti
Bagazhi i hapur