Kodiaq

RS

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Performancë e lartë estetike

Një paketë energjie

Vetëbesimit të pastër të Kodiaq i jep një tjetër shtytje të fuqishme RS- Outfit. Kodiaq RS është më i shpejti në llojin e tij.

Uluni, lidhuni, shkoni!

Kodiaq RS kombinon pa mund ADN-në sportive me interierin luksoz të një SUV. Shijoni komfortin në udhëtimet e gjata ose çtendosni muskujt në rrugët rurale me kthesa. Kudo që të shkoni, Kodiaq RS ju ofron një mori mundësish.

Performanca që të lë pa frymë

Eponimi Ariu Kodiak është sinonimi i forcës dhe shpejtësisë: Pikërisht të njëjtat karakteristika e dallojnë edhe Kodiaq RS e ri. Vetëbesimi dhe performanca e tij japin siguri në çdo situatë dhe ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme drejtimi.

Mbajtësi i rekordit në Nürburgring

Nuk ka pistë garash më kërkuese dhe askund tjetër shoferët dhe automjetet nuk i arrijnë kufijtë e tyre si në Nürburgring. Shpejtësia është në ADN-në sportive të Kodiaq RS të ri, prandaj nuk është çudi që Kodiaq RS u rezistoi kushteve të pistës në "Ferrin e Gjelbër" dhe që pilotja e garave Sabine Schmitz realizoi kohën më të mirë me 9:29,84 minuta për një SUV shtatëvendëshe në Nordschleife.

Teknologjia Simply Clever

Parkimi mund të jetë kaq i lehtë. Merrni edhe hapësirën më të ngushtë të parkimit me një shtypje të vetme të një butoni.

Škoda Sisteme asistence

 Zbuloni sistemet tona të asistencës

LIDHSHMëria

Škoda Kodiaq RS e çon lidhjen midis celularit dhe automjetit tuaj në një nivel krejtësisht të ri. Po ashtu jeni online në makinë, mund të keni qasje nga distanca tek automjeti juaj dhe të shijoni komfortin modern.