Simply Clever

Detajet janë ato që vlejnë!

Sistemet mbështetëse hapin botë të reja për makinën dhe smartfonin tuaj. Me veçoritë tona inteligjente Simply Clever, ne duam t'u ofrojmë të gjithë pasagjerëve më shumë siguri dhe rehati.

Hapësira e mjaftueshme është e detyrueshme!

Ne kemi përshtatur ndarjen e bagazhit për nevojat tuaja. Për shembull, ju mund të mbroni objektet e brishta, të shmangni ndotjen e dhomës së bagazhit dhe të zgjeroni dhomëzën e saj.

Me funksionalitetet Simply Clever do jeni më të organizuar se kurrë!

Funksionet Simply Clever

Të gjitha modelet tona Skoda kanë detaje të shumta "Simply Clever", që thjeshtësojnë jetën dhe përditshmërinë.

Zbuloni një përzgjedhje të vogël të shumë veçorive që modelet tona Skoda mund të kenë!

Fabia | Fabia Combi

Mbajtës për biletën e parkimit

Ndihmës i vogël: Mbajtësi i biletës është ngjitur në xhamin e përparmë në anën e shoferit. Kjo do të thotë që bileta e parkimit është gjithmonë e espozuar në vend të dukshë.

Skoda Fabia - Simply Clever

Mundësia për karikim

Në tastierën qendrore të pasme ka dy lidhje USB për karikimin e celularit.

E pajisur me thyerse akulli

Thyersin e akullit mund ta gjeni në kapakun e Skoda Fabia, në mënyrë që të jeni në gatishmëri gjatë ditëve me ngrica.

Hapësirë për mbajtësen e ujit

Ndarjet në dy dyert e pasme mund të mbajnë një shishe 0.5 litra, ndërsa ka hapësirë për një shishe 1.5 litra në secilën nga dyert e përparme.

Mbajtës për biletën e parkimit

Ndihmës i vogël: Mbajtësi i biletës është ngjitur në xhamin e përparmë në anën e shoferit. Kjo do të thotë që bileta e parkimit është gjithmonë e espozuar në vend të dukshë.

Skoda Fabia - Simply Clever

Mundësia për karikim

Në tastierën qendrore të pasme ka dy lidhje USB për karikimin e celularit.

E pajisur me thyerse akulli

Thyersin e akullit mund ta gjeni në kapakun e Skoda Fabia, në mënyrë që të jeni në gatishmëri gjatë ditëve me ngrica.

Hapësirë për mbajtësen e ujit

Ndarjet në dy dyert e pasme mund të mbajnë një shishe 0.5 litra, ndërsa ka hapësirë për një shishe 1.5 litra në secilën nga dyert e përparme.

Scala

Sedilje e palosshme e pasagjerit

Pjesa e pasme e sediljes së pasagjerit mund të paloset, duke ndryshuar kështu strukturën e automjetit tuaj. Në këtë mënyrë mund të transportoni edhe objekte që kanë përmasa të mëdha.

Hinka e ujit

Mos derdhni asnjë pikë kur mbushni pastruesin e xhamit të përparmë. Depozita e ujit të larjes jo vetëm që është lehtësisht e aksesueshme, por ka edhe hinkën e vet.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Škoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Siguri për sendet tuaja

Mund të përdorni rrjetën nën kapakun e bagazhit për të ruajtur në mënyrë të sigurt gjërat që dëshironi të transportoni veçmas nga sendet e tjera.

Sedilje e palosshme e pasagjerit

Pjesa e pasme e sediljes së pasagjerit mund të paloset, duke ndryshuar kështu strukturën e automjetit tuaj. Në këtë mënyrë mund të transportoni edhe objekte që kanë përmasa të mëdha.

Hinka e ujit

Mos derdhni asnjë pikë kur mbushni pastruesin e xhamit të përparmë. Depozita e ujit të larjes jo vetëm që është lehtësisht e aksesueshme, por ka edhe hinkën e vet.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Škoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Siguri për sendet tuaja

Mund të përdorni rrjetën nën kapakun e bagazhit për të ruajtur në mënyrë të sigurt gjërat që dëshironi të transportoni veçmas nga sendet e tjera.

Kamiq

Tapetin i kthyeshëm në dhomën e bagazhit

Mund të përdorni tapetin e kthyeshëm të dhomës së bagazhit nga lart, nëse nuk po transportoni asgjë që mund të njollosë makinën. Dhe nëse është e nevojshme, thjesht kthejeni anën plastike të larë lart

Mbrojtje e skajit të derës

Kini kujdes: kur hapen dyert anësore, shiritat plastikë vendosen automatikisht mbi skajet e derës. Në këtë mënyrë, Kamiq mbron veten nga dëmtimet dhe është i vëmendshëm ndaj automjeteve të tjera - jashtëzakonisht i dobishëm në hapësira të ngushta parkimi.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Skoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Bashkim rrotullues i rimorkios

Kamiq ka një bashkim rimorkioje rrotulluese me shkyçje elektrike. Ndërprerësi i lidhur ndodhet në bagazh.

Tapetin i kthyeshëm në dhomën e bagazhit

Mund të përdorni tapetin e kthyeshëm të dhomës së bagazhit nga lart, nëse nuk po transportoni asgjë që mund të njollosë makinën. Dhe nëse është e nevojshme, thjesht kthejeni anën plastike të larë lart

Mbrojtje e skajit të derës

Kini kujdes: kur hapen dyert anësore, shiritat plastikë vendosen automatikisht mbi skajet e derës. Në këtë mënyrë, Kamiq mbron veten nga dëmtimet dhe është i vëmendshëm ndaj automjeteve të tjera - jashtëzakonisht i dobishëm në hapësira të ngushta parkimi.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Skoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Bashkim rrotullues i rimorkios

Kamiq ka një bashkim rimorkioje rrotulluese me shkyçje elektrike. Ndërprerësi i lidhur ndodhet në bagazh.

Octavia | Octavia Combi

Mbulesa e ndarjes së bagazhit

Mbulesa e tërhequr automatikisht fsheh të gjitha bagazhet tuaja në bagazh. TPas hapjes së derës së pasme, mbulesa tërhiqet automatikisht.

Blind mbrojtës nga dielli

Nëse keni nevojë për mbrojtje nga dielli ose dëshironi të punoni në qetësi dhe të pashqetësuar, blindat e diellit mund të tërhiqen për të mbrojtur pjesën e brendshme.

Xhepat e smartfonëve

Në Octavia ka një xhep të vogël shtesë në pjesën e pasme të sediljeve të përparme, i cili është i përsosur për pajisjet mobile të pasagjerëve.

Siguri elektrike për fëmijët

Nëse është e nevojshme, mund t'i ndizni dhe fikni bravat e sigurisë për fëmijë në dyert e pasme në mënyrë elektronike nga sedilja e shoferit.

Mbulesa e ndarjes së bagazhit

Mbulesa e tërhequr automatikisht fsheh të gjitha bagazhet tuaja në bagazh. TPas hapjes së derës së pasme, mbulesa tërhiqet automatikisht.

Blind mbrojtës nga dielli

Nëse keni nevojë për mbrojtje nga dielli ose dëshironi të punoni në qetësi dhe të pashqetësuar, blindat e diellit mund të tërhiqen për të mbrojtur pjesën e brendshme.

Xhepat e smartfonëve

Në Octavia ka një xhep të vogël shtesë në pjesën e pasme të sediljeve të përparme, i cili është i përsosur për pajisjet mobile të pasagjerëve.

Siguri elektrike për fëmijët

Nëse është e nevojshme, mund t'i ndizni dhe fikni bravat e sigurisë për fëmijë në dyert e pasme në mënyrë elektronike nga sedilja e shoferit.

Kodiaq

Programi i rrjetit

Detajet praktike sigurojnë gjithashtu fleksibilitet më të madh në brendësi me shtatë ndenjëse. Në ndarjen e bagazhit do të gjeni grepa të qëndrueshme për sistemin e rrjetës, me të cilat mund të krijoni rregull dhe të rregulloni në mënyrë të sigurt bagazhin.

Mbrojtje e skajit të derës

Kini kujdes: kur hapen dyert anësore, shiritat plastikë vendosen automatikisht mbi skajet e derës. Në këtë mënyrë, Kamiq mbron veten nga dëmtimet dhe është i vëmendshëm ndaj automjeteve të tjera - jashtëzakonisht i dobishëm në hapësira të ngushta parkimi.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Škoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Kutia e sipërme e dorezave

Ndarja e dorezës në anën e pasagjerit ofron një hapësirë të madhe.

Programi i rrjetit

Detajet praktike sigurojnë gjithashtu fleksibilitet më të madh në brendësi me shtatë ndenjëse. Në ndarjen e bagazhit do të gjeni grepa të qëndrueshme për sistemin e rrjetës, me të cilat mund të krijoni rregull dhe të rregulloni në mënyrë të sigurt bagazhin.

Mbrojtje e skajit të derës

Kini kujdes: kur hapen dyert anësore, shiritat plastikë vendosen automatikisht mbi skajet e derës. Në këtë mënyrë, Kamiq mbron veten nga dëmtimet dhe është i vëmendshëm ndaj automjeteve të tjera - jashtëzakonisht i dobishëm në hapësira të ngushta parkimi.

Ndarje ombrellë

Thjesht e zgjuar: ka një hapësirë për ruajtjen e çadres, e pajisur bashke me çadren me origjinale të Škoda në derën e shoferit. Uji mund të rrjedhë nga kjo ndarje dhe pjesa e brendshme mbetet e thatë.

Kutia e sipërme e dorezave

Ndarja e dorezës në anën e pasagjerit ofron një hapësirë të madhe.