Škoda Kodiaq RS Komfort

KESSY

Për modelet me KESSY (hyrje dhe ndezje komfort pa çelës), butoni përkatës për ndezjen dhe fikjen e motorit ndodhet mbi boshtin e timonit.

Škoda Kodiaq RS Komfort

Ndriçimi i brendshëm LED

Kodiaq RS ofron si pajisje standard një ndriçim ambienti LED efikas. Sipas profilit të përzgjedhur, krijohet një atmosferë me efekte të ndryshme ndriçimi. Mund të zgjidhni deri në dhjetë ngjyra.

Škoda Kodiaq RS Komfort

Tavanin panoramik prej xhami

Me tavanin panoramik prej xhami, me rrëshqitje, me komandim elektrik, Kodiaq RS jo vetëm që hap një panoramë krejtësisht të re për ju, por bën që ambienti i brendshëm me përmasa bujare, të duket edhe më i madh.

Škoda Kodiaq RS Komfort

Xham i ngrohur

Ne mendojmë për komfortin tuaj përgjatë gjithë vitit, në kohë me diell apo me shi, për shembull, me xhamin e përparme me ngrohje.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore