Škoda Kodiaq RS Clever details

Hapje dhe mbyllje komode

Dëshironi ta hapni apo ta mbyllni bagazhin dhe i keni duart e zëna? Thjesht kaloni këmbën nën prapakolp dhe dera e bagazhit hapet ose mbyllet, si me magji.

Škoda Kodiaq RS Clever details

Ganxha tërheqëse

Ganxha tërheqëse e zgjatshme me komandim elektrik është tejet praktike. Ganxha tërheqëse me prizë të integruar zhbllokohet nëpërmjet një butoni që ndodhet në bagazh.

Škoda Kodiaq RS Clever details

Mbrojtja e buzës së derës

Kur dyert anësore hapen, një sistem mbrojtës të skajeve aktivizohet automatikisht. Kjo do të thotë se Kodiaq RS jo vetëm që mbron veten, por edhe automjetet e tjera nga gërvishtjet: zgjidhje e përkryer për hapësirat e ngushta të parkimit.

Škoda Kodiaq RS Clever details

Çadra

Në secilën derë të përparme ka një ndarje me një çadër origjinale Kodiaq të integruar. Ndarjet janë projektuar në mënyrë të tillë që të nxjerrin ujin e shiut nga makina dhe të mbajnë të thatë ambientin e brendshëm.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore