Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Virtuelles Cockpit me timon sportiv

Virtual Cockpit paraqet në fushëpamjen tuaj të gjitha të dhënat e rëndësishme të udhëtimit. Sistemi i infoargëtimit ju lejon të lidhni lehtësisht smartfonin me automjetin për të qëndruar gjithmonë në kontakt me botën.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Ulëse sportive

Tapiceria tërheqëse e sediljeve me logon RS të qëndisur në mbështetësen e shpinës përbëhet nga një kombinim mes Alcantara® të zezë dhe lëkurës dhe ka tegel dekorativ ngjyrë të kuqe.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Marshi RS-Design

Kutia duale automatike e shpejtësisë DSG me 7 marshe siguron përdorim maksimal të xhirove të motorit me ndryshime të shpejta dhe të buta marshi. DSG dhe sistemi me të gjitha rrotat aktive harmonizohen në mënyrë perfekte.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Pedale prej çeliku inoksi

Pamja sportive theksohet më tej me pedalet plot stil prej çeliku inoks.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Dorezat e dyerve

Ngjyra ekskluzive e zezë e punimeve të interierit është kombinimi perfekt i sportivitetit dhe komoditetit elegant dhe shoqërohet nga ndriçimi i brendshëm LED, që ofron dhjetë mundësi ngjyrash të këndshme.

Škoda Kodiaq RS Pjesa e brendshme

Pragjet e dyerve

Pragjet e dyerve para dhe mbrapa mbajnë shkrimin Kodiaq.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore