Škoda Karoq Scout Clever Details

Siguria elektrike e fëmijëve

Përdorimi i bllokueseve mekanikë të dyerve të pasme për sigurinë e fëmijëve kërkon vëmendje të vazhdueshme nëse udhëtoni herë me fëmijë dhe herë me të rritur. Tani mund t'i bllokoni dhe zhbllokoni dyert e pasme në mënyrë elektronike nga sedilja e shoferit, kur të doni.

Škoda Karoq Scout Clever Details

Sirtari frigoriferik

Sirtari frigoriferik i kroskotit ofron hapësirë të mjaftueshme për të mbajtur të freskëta ushqimet dhe pijet.

Škoda Karoq Scout Clever Details

Mbajtëse tabletash

Me mbajtësen e tabletës, është më e lehtë t'i mbash të lumtur pasagjerët e vegjël. Një pikë plus e veçantë është mbajtësi i tabletës që mund të bashkëngjitet lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt me shufrat e mbështetëses së kokës.

Škoda Karoq Scout Clever Details

Jumbobox

Jumbobox është një ndarje magazinimi jashtëzakonisht praktike që ndodhet në mbështetësen e krahut mes sediljeve të përparme, e arritshme lehtësisht për shoferin dhe pasagjerin para.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore