Highlights
Karoq Scout

KaroqScout

Gati për aventurë!
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme
Shihet një Škoda Karoq Scout jeshile e errët përpara një muri me gurë me pamje ballore.

Gati për aventurë!

Shihet një Škoda Karoq Scout në një muri me gurë me pamje anësore.

Gati për aventurë!

Një Škoda Karoq Scout jeshile e errët me pamje mbrapa.

Gati për aventurë!

Shihet një pamje e detajuar e derës së shoferit të Škoda Karoq Scout

Gati për aventurë!

Shihet një ilustrim i sistemit me të gjitha rrotat aktive tek Škoda Karoq Scout
I fuqishëm 4x4

Sistemi inteligjent me të gjitha rrotat aktive funksionon plotësisht në mënyrë automatike. Njësia e kontrollit përllogarit në mënyrë konstante momentet e forcës për të parandaluar humbjen e kontrollit të automjetit në të dy akset.

Shihet butoni Offroad i Škoda Karoq Scout
Offroad

Falë asistentit inteligjent Offroad, që funksionon me shpejtësi deri në 30 km/h, mund të keni kontroll të mirë edhe në terrenin më të vështirë. Është projektuar për të përshtatur karakteristikat e motorit, asistentëve elektronikë dhe të sistemit të kontrollit dinamik të shasisë. Funksionet e aktivizuara shfaqen në ekranin e infoargëtimit.

Škoda Karoq Scout me kontroll dinamik të amortizimit
Dinamik në lëvizje

Kontrolli dinamik i amortizimit (DCC) me përzgjedhje të profilit të ecjes, ju lejon të kontrolloni automjetin sipas preferencave tuaja personale. Me prekjen e një butoni mund ta shndërroni Karoq Scout të ri në një mjeshtër të vërtetë të terrenit të vështirë.

Teknologjia Simply Clever

Lehtësia e parkimit
Komforti
Siguria
Ilustrim i funksionit Easy Parking tek Škoda Karoq

Një smartfon i lidhur me CarPlay mbahet përpara ekranit të një automjeti Škoda
LIDHSHMËRIA

Me Karoq mund ta lini botën mbrapa, por të jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm shërbimet e argëtimit dhe informimit janë të aksesueshme me një klik, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Karakteristikat

Clever Details
Teknologji
Komforti
Bagazhi