Skoda Superb Laurin & Klement

Ekskluzivitet

Interiori ekskluziv dekorohet me lëkurë elegante me ngjyrë kafe ose bezhë dhe një zbukurim piano-të zezë. Sediljet e përparme elektrike mund të ngrohen dhe sedilja e shoferit edhe me funksion memorizimi.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore