Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA SUPERB Clever Details

Hapja e shishes me Easy-Grip

Një shishe PET 0,5-litërshe mund të hapet dhe mbyllet me dorë.

ŠKODA SUPERB Clever Details

Ganxha tërheqëse

Poshtë kapëses siguruese të derës së bagazhit ndodhet e palosur ganxha tërheqëse. Falë këtij inovacioni, ajo nuk ka pse çmontohet sa herë që kërkohet. Ajo nuk prek pamjen elegante të SUPERB-it.

ŠKODA SUPERB Clever Details

Rregull, rregull, rregull

Në secilën prej dyerve mund të gjendet një shishe 1,5-litërshe. Nëse është e nevojshme, mund të vendoset edhe një mbajtëse mbeturinash, në mënyrë që brendësia e automjetit të jetë gjithmonë e pastër.

ŠKODA SUPERB Clever Details

LED-Lambë

Një llambë LED portabël ndodhet në murin e majtë të bagazhit. Kur motori punon, bateria e saj ngarkohet automatikisht.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore