Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Ekskluzivitet

Interiori ekskluziv dekorohet me lëkurë elegante me ngjyrë kafe ose bezhë dhe një zbukurim piano-të zezë. Sediljet e përparme elektrike mund të ngrohen dhe sedilja e shoferit edhe me funksion memorizimi.

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Vula në parafango.

Vula "Laurin & Klement" është në nder të etërve të shoqërisë ŠKODA Laurin dhe Klement Václav. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Logoja dallueshe

Një shenjë e ekskluzivitetit është logoja "Laurin & Klement" që është stampuar në mbulesën prej lëkure të sediljeve të përparme dhe të pasme.

 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Laurin & Klement gjithmonë të pranishëm

Shkrimi "Laurin & Klement" origjinal ofrohet edhe në pragun e derës. 

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Përzgjedhja e disqeve

Disqe metali të lehtë 18-inç PEGASUS Antracit

ŠKODA SUPERB Combi Laurin & Klement

Përzgjedhja e disqeve

Disqe metali të lehtë 19-inç PHOENIX Anthrazit

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore