Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA SUPERB Combi Motorët

Motorët-TDI

Ju përshkoni një rrugë prej dhjetë mijë kilometrash në vit dhe konsumi i ulët i karburantit është shumë i rëndësishëm. Për këtë arsye, motorët TDI janë zgjidhja e duhur për ju.

  • Motor nafte me 4 cilindra 
  • Injektim direkt 
  • Ngarkues turbo me gjeometri turbine të ndryshueshme 
  • DOHC, katër cilindra

ŠKODA SUPERB Combi Motorët

Motorët-TSI

Motorët TSI garantojnë dinamikë të jashtëzakonshme, performancë të lartë dhe rehati maksimale.

  • Motor benzine me 4 cilindra 
  • Injektim direkt 
  • Ngarkues turbo me valvula kontrolli të presionit të karikimit
  • DOHC, katër cilindra

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore