Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA OCTAVIA Clever Details

Pastruesi i akullit

Me pastruesin e akullit në derën e bagazhit, gjithmonë e keni të ftohtin nën kontroll.

 

ŠKODA OCTAVIA Clever Details

Mbajtësi i jelekut të sigurisë

Mbajtësi i jelekut të sigurisë ndodhet nën sediljen e drejtuesit, që nënkupton se jeleku i sigurisë është gati për përdorim, në çdo kohë.

ŠKODA OCTAVIA Clever Details

Mbajtësi i shishes

Mbajtësi i shishes në dyert e përparme ka një hapësirë për shishe 1,5-litërshe.

ŠKODA OCTAVIA Clever Details

Çadra e shiut

Mbrohuni nga shiu i papritur me çadrën praktike nën sediljen e pasagjerit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore