Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Asistenti ballor me mbrojtës për këmbësorët

Sistemi i asistencës ballore me radar në grilën e përparme, shërben për të monitoruar distancën e automjetit përpara, duke përfshirë ngadalësim dhe frenim automatik. OCTAVIA Combi e re është e pajisur me asistentë ballorë të përforcuar me mbrojtjen e avancuar të këmbësorëve që paralajmëron drejtuesin me sinjal audiovizual dhe një shtypje të lehtë të frenave.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Asistenti i korsisë

Sensorët radar në prapakolp kontrollojnë vendet qorre dhe makinat mbrapa. Bazuar në distancën dhe shpejtësinë e automjeteve përreth, sensorët vendosin nëse paralajmërimi i drejtuesit është me vend apo jo.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Asistenti i korsisë

Sensorët radar në prapakolp kontrollojnë vendet qorre dhe makinat mbrapa. Bazuar në distancën dhe shpejtësinë e automjeteve përreth, sensorët vendosin nëse paralajmërimi i drejtuesit është me vend apo jo.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Detektimi i lodhjes

Detektimi i lodhjes paralajmëron drejtuesin me sinjal optik dhe akustik.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Asistenti ballor me mbrojtës për këmbësorët

Sistemi i asistencës ballore me radar në grilën e përparme, shërben për të monitoruar distancën e automjetit përpara, duke përfshirë ngadalësim dhe frenim automatik. OCTAVIA e re është e pajisur me asistentë ballorë të cilët janë përforcuar me mbrojtjen e avancuar të këmbësorëve që paralajmëron drejtuesin me sinjal audio-vizual dhe një shtypje të lehtë të frenave.

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Asistentët e sigurisë ŠKODA OCTAVIA Combi

Ndiq korsinë

Asistenti i korsisë (Lane Assist) paralajmëron në rast të një dalje të pamenduar nga korsia dhe neutralizon një ndryshim të paqëllimtë të korsisë me një ndërhyrje aktive në timon. Autonomia e shoferit mbetet gjithmonë e garantuar.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore