Škoda Kodiaq Licht-Design

LED-Hauptscheinwerfer

Fenerët kryesorë LED janë një mrekulli e vogël teknike me tre reflektorë. Reflektori i brendshëm prodhon dritat e gjata, ai i jashtëm dritat e shkurtra, ndërsa ai i ndërmjetëm ofron ndriçim statik të kthesës. Dritat e ditës LED janë pajisje standarde.

Škoda Kodiaq Licht-Design

LED-Heckleuchten

Fenerët e përparmë LED plotësohen me dritat e pasme të shkëlqyera LED me 51 dioda. Treguesit i pozicionit kanë formë C me dritat e frenave sipër.

Škoda Kodiaq Licht-Design

Fernlicht-Assistent

Asistenti i dritave të gjata mundëson alternimin automatik nga drita të gjata në drita të shkurtra në komfortin dhe sigurinë më të madhe.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore