Skoda Kodiaq Offroad

OFFROAD-Aftësitë

Kur dilni nga asfalti, nuk është nevoja të kërkoni vendparkim. Me lartësinë e tij bujare nga toka, sistemin inteligjent 4x4, karrocerinë e fortë dhe asistentët elektronikë për ngarje në rrugë të vështira, Kodiaq ju çon edhe më larg.

Skoda Kodiaq Offroad

Inteligjente në të gjithë gomat

Me sistemin inteligjent 4x4, SUV-ja e Skoda-s është përgatitur për të gjitha eventualitetet. Kodiaq është shumë e këndshme në drejtim edhe në rrugët e pa shtruara e sipërfaqe zhavorri. Sistemi me të gjitha rrotat aktive me friksion me shumë disqe me komandim elektronik pikas ndryshimin më të vogël nën rrotat e Kodiaq brenda milisekondave.

Skoda Kodiaq Offroad

OFFROAD-Butoni

Butoni Offroad ju mundëson përshtatjen e të gjithë sistemeve të asistencës në parametrat e veçantë për ecje në terren të vështirë. Pedali i gazit reagon në mënyrë më pak të ndjeshme dhe funksioni Auto-Hold e lehtëson automjetin në situata të vështira.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore