Škoda Karoq Bagazhi

Mbulesa e hapësirës së bagazhit e rrëshqitshme

Karoq me sediljet e pasme opsionale Varioflex është gjithashtu i pajisur me mbulesë bagazhi të rrëshqitshme (formë ruli) të kapur në derën e bagazhit. Falë kësaj karakteristike të re, organizimi i bagazhit është më i lehtë.

Škoda Karoq Bagazhi

Elementet e fiksimit

Në mbështetësen e përparme të krahut ka një hapësirë të gjerë ruajtjeje e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në siguri. Hapësira magazinuese është e pajisur me një mekanizëm të kthyeshëm në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Škoda Karoq Bagazhi

Grep mbajtëse

Varëset e palosshme të çantave në muret anësore të bagazhit ju lejojnë të transportoni lehtë dhe në mënyrë të sigurt p.sh. çantat e blerjeve.

Škoda Karoq Grep qese

Sistemi i rrjetit

Një rrjetë horizontale dhe dy vertikale ofrojnë më shumë fleksibilitet në bagazh dhe fiksojnë objektet.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore