Škoda Karoq Komfort

KESSY

Në mbështetësen e përparme të krahut ka një hapësirë të gjerë ruajtjeje e cila ju lejon të mbani pajisjet tuaja elektronike në siguri. Hapësira magazinuese është e pajisur me një mekanizëm të kthyeshëm në njërën anë ju lejon të mbani pijet dhe monedhat, ndërsa në anën tjetër vendosjen e objekteve më të mëdha.

Škoda Karoq Sportline Komfort

Frena dore elektrike

Në mënyrë opsionale, Karoq ka një tavolinë të palosshme në pjesën e pasme të sediljeve të përparme me një mbajtës gote të lëvizshëm.

Škoda Karoq Sportline Komfort

Timon me ngrohje

Sipas kërkesës, mund të pajisni Karoq me timon me ngrohje. Sidomos në dimër, kur duart ngrijnë nga pastrimi i i akullit të xhamave, kjo karakteristikë është një bekim i vërtetë.

Škoda Karoq Komfort

Siguria elektrike për fëmijët

Përdorimi i bllokueseve mekanikë të dyerve të pasme për sigurinë e fëmijëve kërkon vëmendje të vazhdueshme nëse udhëtoni herë me fëmijë dhe herë me të rritur. Tani mund t'i bllokoni dhe zhbllokoni dyert e pasme në mënyrë elektronike nga sedilja e shoferit, kur të doni.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore