Škoda Karoq Parken leicht gemacht

Rangierbrems-Assistent

Pavarësisht sensorëve të parkimit në pjesën e pasme, ka situata kur gjatë parkimit ose daljes nga parkimi nuk frenoni dot në kohë. Me anë të sistemit ndihmës të manovrimit të parkimit në pjesën e pasme, Karoq ndalon automatikisht dhe mund të parandalojë një përplasje të mundshme.

Škoda Karoq Parken leicht gemacht

Rückfahrkamera

Kamera ecjes mbrapsht ndodhet në dorezën e derës së bagazhit dhe ofron komoditet dhe orientim gjatë futjes dhe daljes nga parkimi. Zona mbrapa automjetit shfaqet në ekranin e sistemit të infoargatimit dhe sistemi tregon korsinë bazuar në gjerësinë e automjetit.

Škoda Karoq Parken leicht gemacht

Einparkhilfe

Sistemi ju paralajmëron për rrezikun e përplasjes me pengesa gjatë procesit të parkimit. Për këtë, ai përdor të dhënat e sensorëve, parametrat e ecjes dhe këndin e kthimit të timonit.

Škoda Karoq Parken leicht gemacht

UMGEBUNGSANSICHT "AREA VIEW"

Dëshironi të dini ekzaktësisht se çfarë ndodh përreth automjetit tuaj në çdo kohë? Me sistemin "Area View" mund të shihni të gjithë zonën përreth automjetit nga disa kënde në ekranin e infoargëtimit, të kapura nga lentet me kënd të gjerë të kamerave të montuara në pjesën e përparme e të pasme si dhe mbi pasqyrat e jashtme.

Škoda Karoq Parken leicht gemacht

ANHÄNGERRANGIER-ASSISTENT

Dëshironi të blini një karavan por nuk jeni të sigurt me manovrimin mbrapsht? Asistenti i ri i manovrimit të rimorkios merr kontrollin kur ecni mbrapsht ngadalë me një rimorkio ose karvan. Ju mjafton vetëm të vendosni se ku dëshironi të manovroni, kur të filloni dhe ku të ndaloni. Një lojë fëmijësh.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore