ŠKODA KAROQ Dizajn

Me besim nga përpara

Fenerët e vendosur në lartësi dhe maskarinoja shfaqin vetëbesim dhe nuk lënë asnjë dyshim mbi identitetin e KAROQ. Gërshetimi i linjave elegante, kurbave dinamike dhe pamjes robuste krijon një dizajn karrocerie të ekuilibruar.

ŠKODA KAROQ Dizajn

I pagabueshëm nga pas

Pjesa e pasme e automjetit dominohet nga dritat e vendosura në formë pyke që shtrihen në anët e karrocerisë dhe shkrimin e pagabueshëm ŠKODA. Prapakolpi i lartë imponon respekt dhe u bën të qartë të tjerëve se çfarë po shohin.

ŠKODA KAROQ Dizajn

Pamje mbresëlënëse

Fenerët LED jo vetëm që ofrojnë një shikueshmëri të pakrahasueshme, por kanë edhe një pamje vërtet moderne. Sidoqoftë, një karakteristikë e vërtetë janë dritat e pasme të cilat mbështeten po ashtu në teknologjinë moderne të ndriçimit LED. Krahas kësaj, elementët e jashtëm të dritave të pasme shfaqin një strukturë kristalore spikatëse që shihet qartazi nga anash.

ŠKODA KAROQ Dizajn

Mirëseardhje e ngrohtë

Kur hapni derën, ŠKODA KAROQ projekton një logo në asfalt si përshëndetje dhe ju fton të hipni: Ndriçimi i brendshëm LED shyt interierin në një nga dhjetë ngjyrat e ndryshme - zgjedhja është plotësisht në dorën tuaj. Ndriçimi i brendshëm LED aktivizohet kur ndizet ndriçimi i jashtëm dhe mund të kontrollohet lehtësisht nëpërmjet sistemit të infoargëtimit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore