Škoda Kamiq Komforti

Mbështetëse për krahun qendror përpara

Në pjesën e përparme të mbështetëses qendrore gjatësore të krahut, ka një ndarje për organizim praktik, lehtësisht e arritshme për shoferin dhe pasagjerin para.

Škoda Kamiq Komforti

Mbështetësja qëndrore e pasme

Në mbështetësen e pasme qendrore të krahut ka një mbajtëse pijesh.

Škoda Kamiq Komforti

Tavolinë e palosshme në pjesën e pasme

Kamiq ka tavolina të palosshme në pjesën e pasme të sediljeve të përparme.

 

Škoda Kamiq Komforti

Mbajtësi i pijeve në konsolën qendrore

Mbajtësja e pijeve në konsolën qendrore të përparme ka një hapje shishesh Easy-Grip.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore