Škoda Kamiq Clever Details

Mbajtësi i biletës

Mbajtësja e biletës në xhamin e përparmë në krahun e shoferit. Në këtë mënyrë, bileta e parkimit qëndron gjithmonë e dukshme.

Škoda Kamiq Clever Details

Jelek sigurie

Jelekët reflektues vendosen në mënyrë të sigurt në dyert para dhe mbrapa, në mënyrë që të merren shpejt dhe lehtë.

Škoda Kamiq Clever Details

Hinkë për hedhjen e ujit

Thuajse të gjithë shoferët duhet ta dinë këtë përvojë: Kur mbushim rezervuarin e larësit të xhamit, ekziston ndjesia sikur gjysma mungon dhe rrjedh në tokë nën motor. Për të shmangur këtë, rezervuari i larësit të xhamit është i pajisur me një tapë inovative. Ajo shndërrohet - Simply Clever - në një gyp me vetëm një lëvizje dhe ju lejon të mbushni rezervuarin e larësit lehtë dhe me efikasitet.

 

Škoda Kamiq Clever Details

Kruajtës akulli

Me pastruesin e akullit në derën e bagazhit, gjithmonë e keni të ftohtin nën kontroll. Nuk keni pse të kërkoni pastruesin në automjet apo të përdorni kartën e kreditit. Në dy cepat e poshtme të pastruesit të akullit është i integruar me distancë prej 2 mm matësi i thellësisë së vijëzimi të gomave. Kështu, mund të verifikoni lehtësisht gjendjen e gomës dhe të dini në kohë nëse nuk plotëson kërkesat ligjore.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore