Škoda Kamiq Siguria

Jastëk ajri për shoferin dhe pasagjerin para

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit para mbrojnë nga dëmtimet në rast përplasjeje.

Škoda Kamiq Siguria

Jastëk ajri në gju për shoferin

Airbag-u tek gjunjët mbron gjunjët dhe këmbët e drejtuesit nga kontakti i fortë me boshtin e timonit.

Škoda Kamiq Siguria

Jastëkët anësorë përpara

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast përplasjeje shtyllën kurrizore dhe kraharorin.

Škoda Kamiq Siguria

Jastëkët anësorë të pasmë

Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast përplasjeje shtyllën kurrizore dhe kraharorin.

Škoda Kamiq Siguria

Jastëkët e ajrit të kokës përpara dhe pas

Airbag-ët e aktivizuar të kokës ofrojnë një amortizues nga lart që mbron jo vetëm pasagjerët e pjesës së përparme, por edhe pasagjerët mbrapa nga dëmtime të mundshme të kokës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore