Škoda Kamiq Asistenti i komfortit

Kontrolli automatik i distancës (ACC)

Kontrolli automatik i distancës (ACC Adaptive Cruise Control) ruan një distancë sigurie me automjetin para me një shpejtësi të caktuar, kontrollon motorin dhe aktivizon frenat për të ngadalësuar ose frenuar automatikisht nëse është e nevojshme. Sistemi kombinon një sistem kufizimi shpejtësie dhe sistemin e kontrollit të distancës me radar dhe është aktiv deri në një shpejtësi prej 210 km/h.

Škoda Kamiq Asistenti i komfortit

Asistent i dritës

Ndihmësi i dritave ndez dhe fik automatikisht dritat e gjata në varësi të situatës së trafikut. Ai pikas burimet e dritës me ndihmën e një kamere të ndodhur në pasqyrën e brendshme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore