Hapësira e bagazhit Skoda Fabia

Hapësira e bagazhit

Makinë e vogël me hapësirë të madhe: Fabia u ofron jo vetëm pasagjerëve, por edhe bagazheve hapësirën e tyre të mjaftueshme. Hapësira e bagazhit mund të mbajë 330 litra, madje me palosjen e sediljeve të pasme në dispozicionin tuaj janë 1.150 litra hapësirë.

Hapësira e bagazhit Skoda Fabia

Sistemi i rrjetës

Vendosur në mënyrë të sigurt: Falë rrjetës në bagazh, valixhet e lëvizshme qëndrojnë në vendin e tyre.

Hapësira e bagazhit Skoda Fabia

Kapaku i bagazhit

Për të lehtësuar ngarkimin dhe transportimin e bagazheve të mëdha, kapaku i bagazhit të Fabia-s mund të hiqet ose të pozicionohet i sigurt në pjesën e pasme të sediljeve të pasme.

Hapësira e bagazhit Skoda Fabia

Mbulesa e manovrueshme e bagazhit me dy pozicione

Mbulesa e manovrueshme e bagazhit me dy pozicionet e Fabia-s mund të vendoset në pozicione të ndryshme. Sipas pozicionimit të saj, mund të transportoni sende të mëdha apo të keni në dispozicion një hapësirë bagazhi me ndarje për të vendosur sendet e ndryshme sipas nevojës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore