Hapësira Škoda Fabia

Paketa dinamike

Sedilje sportive dhe mbështetëse për kokën së bashku me mbështetëset e sediljes i japin Fabia-s një pamje akoma më sportive.

Hapësira Škoda Fabia

Sistemi – Isofix

Sistemi-Isofix në ndenjëset e pasme ofrojnë një montim më të mirë të ndenjëseve të fëmijëve në makinë,  ose më saktë në karrocerinë e automjetit - një aspekt i rëndësishëm sigurie në rast aksidenti.

Hapësira Škoda Fabia

Tavani panoramik prej xhami

Pamje të bukura: Tavani panoramik prej xhami mbrojtës për erën arrin deri në pjesën fundore të tavanit. Një perde me rul për diellin mbron nga rrezet në rast nevoje.

Hapësira Škoda Fabia

Hapësira e bagazhit

Mbulesa e manovrueshme e bagazhit me dy pozicione e Fabia-s mund të vendoset në pozicione të ndryshme. Sipas pozicionimit të saj, mund të transportoni sende të mëdha apo të keni në dispozicion një hapësirë bagazhi me ndarje për të vendosur sendet e ndryshme sipas nevojës.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore