05.10.2023

Škoda Kodiaq i ri është këtu!

Škoda po vazhdon kapitullin e suksesit me gjeneratën e dytë të Kodiaq

Kodiaq, një simbol i shkathtësisë dhe inovacionit, ka fituar tashmë zemrat e më shumë se tetëqind mijë klientëve në gjashtëdhjetë tregje në mbarë botën dhe ka marrë çmime të shumta prestigjioze.

 

 

Dizajni: më shumë hapësirë për të gjithë

Gjenerata e re e Škoda Kodiaq ka për çfarë të mburret: me pamje më muskulare dhe më mahnitëse se paraardhësi i tij. Është zgjatur me 6 centimetra në gjatësi, duke ofruar më shumë hapësirë për pasagjerët dhe bagazhet. Gjatësia e përgjithshme është 4,758 milimetra, ndërsa vëllimi i bagazhit është shtuar gjithashtu: deri në 910 litra në variantin me pesë vende. Aerodinamika e përmirësuar demonstrohet nga një koeficient i tërheqjes së cd prej vetëm 0,282.

Dizajni i SUV-së theksohet nga një mbulesë e riformësuar me logon e ridizajnuar të Škoda dhe një grilë të veçantë gjashtëkëndore. Një veçori kryesore janë fenerët opsionalë të gjeneratës së dytë të plotë LED Matrix, të cilët lëshojnë një dritë më të ndritshme dhe më të qartë dhe 36 segmente individuale të dritës së të cilëve krijojnë pjesën e përparme karakteristike "me katër sy" të markës.

Hapësira e brendshme: Përzgjedhësi i marsheve në kamio

 Pjesa qendrore e brendshme është një ekran info-argëtues 13 inç i plotësuar nga një kabinë virtuale 10 inç dhe një ekran opsional head-up. Poshtë ekranit të info-argëtimit janë kontrollet e reja shumëfunksionale (Smart Dials) - tre butona rrotullues dhe shtypës shumëfunksionalë me ekrane dixhitale të integruara. Këto numra thjeshtësojnë aksesin në funksione të ndryshme dhe kombinojnë reagimin haptik me informacionin dixhital.

 Zgjedhësi për transmisionin automatik është zhvendosur në kolonën e drejtimit, duke liruar hapësirë shtesë në tastierën qendrore. Komoditeti është ende i pari: Sediljet opsionale Top ergonomike ofrojnë një funksion masazhi me dhjetë jastëkë të fryrë dhe të programueshëm.