• Citigo
   • Citigo
    Citigo
    Thjeshtë një makinë e vogël dhe e rehatshme
    • Versionet me pesë dhe tre dyer
    • Një brendësi e madhe për katër pasagjerë dhe bagazhet e tyre
    • Një motor ekonomik me 44kW ose 55kW për udhëtime në qytet
    • deri në251l /959l
    • nga4,1l/100km
    • nga95g/km
 • Fabia e re
   • Fabia e re
    Fabia e re
    Një makinë kompakte për më shumë se vetëm në qytet
    • Një seri e gjerë motorësh nga 44kW në 77kW
    • Hapësirë e bollshme brenda dhe komfort për pesë pasagjerë
    • Kontroll i shkëlqyer
    • deri në315l /1180l
    • nga3,8l/100km
    • nga99g/km
   • Fabia Combi
    Fabia Combi
    Një makinë praktike për familjet me fëmijë
    • Një bagazh me volum minimal prej 505 litrash
    • Shumë vende për të mbajtur objekte brenda
    • Një mbajtëse bagazhesh në tavan
    • deri në505l /1485l
    • nga3,8l/100km
    • nga99g/km
   • Fabia Combi Scout
    Fabia Combi Scout
    Një makinë me pajisjet specifike për të dalë nga qyteti
    • Parakolp i parmë dhe i pasëm të fortësuar
    • Veshje plastike në pjesën e poshtëme të dyerve dhe rreth gomave
    • Disqe të lehtë 16" Arktos ose 17" Kentaur
    • deri në505l /1485l
    • nga4,2l/100km
    • nga109g/km
 • Roomster
   • Roomster
    Roomster
    Një automjet me një koncept origjinal dhe brendësi fleksible
    • Pasqyra anësore të mëdha për një pamje të pa limituar nga automjeti
    • Një tavan panoramik
    • Sediljet e pasme me sistemin VarioFlex për 9 variante të ndryshme brendësie
    • deri në480l /1810l
    • nga4,7l/100km
    • nga124g/km
   • Roomster Scout
    Roomster Scout
    Një makinë e bollshme me pajisjet e duhura për udhëtime jashtë qytetit
    • Parakolp i parmë dhe i prasëm të fortë
    • Veshje plastike mbi goma dhe në pjesën e poshtëme të dyerve
    • Disqe të lehtë alumini 16" Arktos ose 17" Kentaur
    • deri në480l /1810l
    • nga4,7l/100km
    • nga124g/km
   • Praktik
    Praktik
    Një makinë e vogël me 2 sedilje për bizneset e vogla apo të mesme
    • Një bagazh me një volum deri në 1900 litra
    • Panele metali të fortë në pozicionin e dritareve anësore mbrapa
    • Një grilë mbuluese në dritaren e prapme
    • deri në1900l /1900l
    • nga4,7l/100km
    • nga124g/km
 • Rapid
   • Rapid
    Rapid
    Një makinë kompakte me teknologji moderne dhe hapësirë për të gjithë familjen
    • Një gjuhë e re dizajni - e qartë, preçize dhe elegante​​
    • Detaje "Simply clever" si gerryersja e xhamit në kapakun e serbatorit e kështu me radhë
    • ​E fuqishme, por ekonomike me motorë që variojnë nga 55kW në 90 kW
    • deri në550l /1490l
    • nga4,4l/100km
    • nga114g/km
   • Rapid Spaceback
    Rapid Spaceback
    Modeli me i ri kompakt nga ŠKODA
    • Risi sportive dhe elegance dinamike​​​
    • ​Brendesi mbreslenese dhe timon sportiv me 3 rreze.
    • Tavan panoramik xhami dhe xhami i pasem me i gjate.
    • deri në415l /1380l
    • nga4,4l/100km
    • nga114g/km
 • Octavia - e re
   • Octavia e re
    Octavia e re
    Nje kategori me vete.
    • Dizajn i qarte dhe i paster qe vendos standarde persa i perket hapsire per bagazhe dhe pasagjere. ​​​
    • ​Sisteme te ri suporti ne drejtim dhe nje sistem praktik infotainment.
    • Motore te fuqishem dhe eficient. ​
    • deri në590l /1580l
    • nga3,8l/100km
    • nga99g/km
   • Octavia e re Combi
    Octavia e re Combi
    Hapësira në më të mirën e vetë
    • 610 litra hapësirë për bagazhe
    • Bagazh i kontrolluar elektronikishtë
    • Pajisje të teknologjisë së lartë për komfortin dhe sigurinë
    • deri në610l /1740l
    • nga3,8l/100km
    • nga99g/km
 • Yeti i ri
   • Yeti
    Yeti
    Yeti, SUV elegante per udhetimet ne qytet dhe jo vetem.
    • ŠKODA e pare me kamera te pasme.
    • ​Sistem me kontroll elektronik te kater rrotave aktive.
    • ​Sistemi i sediljeve Vario Flex.
    • deri në510l /1760l
    • nga5l/100km
    • nga132g/km
 • Superb
   • Superb
    Superb
    Shembulli tipik i një sedan me praktikalitetin e një makine me portbagazh
    • TwinDoor - hapja e ndryshueshme e bagazhit
    • Dritat Bi-xenon me funksionin AFS (Adaptive Frontlight System) dhe LED për ndriçim ditën
    • Një asistent parkimi
    • deri në595l /1700l
    • nga4,5l/100km
    • nga109g/km
   • Superb Combi
    Superb Combi
    Një makinë me portbagazh elegante dhe me teknologji të avancuar
    • Bagazh me hapësirë minimale prej 633 litrash
    • Dera e bagazhit kontrollohet elektronikisht për hapjen dhe mbylljen
    • KESSY - hapja, mbyllja dhe ndezja e makinës pa çelës
    • deri në633l /1865l
    • nga4,6l/100km
    • nga113g/km

ŠKODA