Škoda Superb Motorët

Motorët-TDI

Ju përshkoni një rrugë prej dhjetë mijë kilometrash në vit dhe konsumi i ulët i karburantit është shumë i rëndësishëm. Për këtë arsye, motorët TDI janë zgjidhja e duhur për ju.

  • Motor nafte me 4 cilindra 
  • Injektim direkt 
  • Ngarkues turbo me gjeometri turbine të ndryshueshme 
  • DOHC, katër cilindra

Škoda Superb Motorët

Motorët-TSI

Motorët TSI garantojnë dinamikë të jashtëzakonshme, performancë të lartë dhe rehati maksimale.

  • Motor benzine me 4 cilindra 
  • Injektim direkt 
  • Ngarkues turbo me valvula kontrolli të presionit të karikimit
  • DOHC, katër cilindra

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore