Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Dizajni ŠKODA SUPERB

Perfeksion në detaje

ŠKODA SUPERB prezantohet me formën shprehëse e goditëse të studimit të dizajnit "ŠKODA VisionC". Duke nisur nga pjesa ballore deri në pjesën e pasme, nga gomat e mëdha deri te linjat elegante të kabinës, SUPERB të tërheq me gjeometrinë e qartë, sipërfaqet konkave dhe konvekse dhe linjat e një modeli elegant. Rezultati është një festë e vërtetë për sytë - i mprehtë dhe muskuloz, i sigurt dhe emocional si kurrë më parë.

Dizajni ŠKODA SUPERB

I saktë dhe i veçantë

Linjat imponuese të kofanos së motorit përshtaten në mënyrë të përkryer me konturet tredimensionale të fenerëve dhe të dritave të mjegullës - në dizajn, një homazh i është kushtuar artit çek të qelqit.

Dizajni ŠKODA SUPERB

I mprehtë dhe ekspresiv

Në pjesën e pasme, bashkëveprimi i formave konvekse dhe konkave krijon një lojë me kontraste dritë-hije. Teknologjia LED në kombinim me elementët e  kristaltë siguron një elegancë të balancuar në dritat e pasme dalluese në formën C.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore