Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA SUPERB Infotainment

Swing

Funksionet standarde

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 5-inç
 • Portë karte memorie SD
 • 8 altoparlantë
 • Portë USB-je
 • Portë audioje

ŠKODA SUPERB Infotainment

Bolero

Funksionet standarde

(Shtesë nga Sëing)

 • Ekrani me ngjyra e me prekje 8-inç
 • Set komandimi pa duar me Bluetooth dhe njohje zanore 
 • SmartLink
 • Furnizim i dytë me USB dhe prizë 230V në pjesën e pasme të konsolës qendrore

ŠKODA SUPERB Infotainment

Amundsen

Funksionet standarde

(Shtesë nga Bolero)

 • Njohja e shenjave rrugore
 • 2 porta karte memorie SDt
 • Navigim 2D
 • Të dhëna harte (Mapcare) për Europën

ŠKODA SUPERB Infotainment

Columbus

Funksionet standarde

(shtesë nga Amundsen)

 • Navigim 3D
 • Kuti telefoni 
 • Karikim pa tel për telefona inteligjentë të caktuar 
 • WLAN
 • Memorie 12 GB për muzikë
 • Lexues DVD-je

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore