Škoda Superb Combi Komoditeti

Doreza e integruar

Nga tani, jo vetëm sedilja që mund të ngrohet, por edhe timoni. Kjo kontrollohet nga sistemi i info-argëtimit. Kështu, duart tuaja janë të ngrohta edhe në ditë të ftohta.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Imagjinoni profilin tuaj personal të drejtimit të mjetit.

Përjetoni fuqinë e plotë të automjetit tuaj me komfortin maksimal e sigurinë optimale. Rregullatori dinamik i automjetit (DCC) monitoron vazhdimisht sjelljen e automjetit dhe në varësi të profilit tw zgjedhur siguron një ngarje individuale sipas regjimit përkatës; Normal, Sport ose Komfort.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Personalizoni Superb Combi-n tuaj

Drejtues të ndryshëm mund të hyjnë dhe të ruajnë konfigurimet e tyre të preferuara. Kjo përfshin regjimin e drejtimit të mjetit, përshtatjen e sediljes elektrike të shoferit, sistemin e kondicionerit Climatronic, sistemet e asistencës dhe konfigurimet e info-argëtimit.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Kontrolli i temperaturës së rehatshme

Sistemi krejt i ri i kondicionimit të ajrit "Climatronic" siguron temperaturë optimale në pjesën e pasagjerëve. Drejtuesi, pasagjeri para dhe pasagjerët mbrapa mund të përshtatin temperaturën në zonën e tyre më vete, kështu e gjithë familja ndihet rehat në udhëtim.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Nuk keni duart e lira për derën e bagazhit?

Thjesht lëvizni pak këmbën tuaj nën prapakolp dhe dera e pasme hapet dhe mbyllet si me magji.

Škoda Superb Combi Komoditeti

I individualizuar, ashtu si ju

Zgjedhjen e bëni ju: Me ndriçimin e brendshëm të këndshëm LED në dhjetë ngjyra të ndryshme, ju mund ta bëni çdo udhëtim me Superb edhe më të këndshëm.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Gjithnjë në pozicionin e duhur

Ndenjësja e shoferit e përshtatshme në mënyrë elektrike me funksion memorizimi, mund të ruajë deri në tre pozicione të ndryshme të sediljes dhe të pasqyrave të jashtme.

Škoda Superb Combi Komoditeti

Vend pa fund

Dimensionet e bagazhit janë thjesht mbresëlënëse. Combi ofron 660 litra hapësirë, ose 1.950 litra pasi mbështetëset e sediljeve të pasme të palosen. Çanta praktike nën mbulesën me rul të bagazhit të Combi-t shërben si  vend i sigurt për vendosjen e sendeve të vogla.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore