Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

BagazhiŠKODA RAPID

Transporti i objekteve të gjata

Në pamje të parë është vështirë ta besosh se sa shumë gjerësi ofron RAPID Sport në krahasim me madhësinë e saj kompakte. Dhe për më tepër: Hapësirë e mjaftueshme për pasagjerët në pjesën e pasme.

Bagazhi ŠKODA RAPID

Programi i rrjetës

Kërkimi në bagazh i përket së kaluarës. Me programin e rrjetës me tri elementë, asgjë nuk rrëshqet më. Mallrat dhe valixhet qëndrojnë në vendin e tyre.

Bagazhi ŠKODA RAPID

Shtroja e dyfishtë e bagazhit

Pajisjet e peshkimit, biçikleta BMX apo lodrat e rërës: Me shtrojen e dyfishtë të bagazhit jeni të mirë përgatitur për shumë dëshira transporti. Falë anës së padepërtueshme të ujit, transporti i mallrave pak të ndotura nuk është më problem.

Bagazhi ŠKODA RAPID

Mbulesa e bagazhit

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e bagazhet të jetë e bezdisshme. Në vend që ta hiqni tërësisht, mund ta vendosni direkt prapa mbështetëses së sediljes dhe e keni gati për përdorim pas transportit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore