Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Clever Details

Mbajtësi universal

Falë mbajtësit universal praktik për pajisjet e jashtme multimediale, mund të përdorni në udhëtim një MP3-player apo smartfon.

ŠKODA RAPID Clever Details

Çadra nën sedilje

Shumë praktike, çadra e shiut nën sediljen e pasagjerit.

 

ŠKODA RAPID Clever Details

Xhepat e dyerve

Xhepat e dyerve janë projektuar me aq mjeshtëri saqë nxënë edhe një shishe 1,5l. Mbeturinat e vogla si letra e ëmbëlsirave mund të hidhen në koshin portativ të mbetjeve.

ŠKODA RAPID Clever Details

Mbështetësja e krahut në sediljen e pasme

Strukturë praktike për pijet në mbështetësen e bërrylit në pjesën e prapme. Kështu, ju keni mundësi të freskoheni në çdo çast.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore