Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Lidhja ŠKODA RAPID

SmartLink dhe SmartGate

Ndihuni si në shtëpi, edhe kur jeni në rrugë: Me anë të aplikacionit SmartGate, e lidhni smartfonin apo tabletin tuaj me automjetin për të marrë informacion interesant mbi konsumin e karburantit, dinamikat e ecjes dhe të dhëna të tjera.

Lidhja ŠKODA RAPID

Bluetooth

Falë sistemit Bluetooth-MirrorLink, ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt e të qetë smartfonin tuaj gjatë drejtimit të automjetit.

Lidhja ŠKODA RAPID

Porta USB

Një portë USB-je ju lejon të dëgjimi muzikën tuaj të preferuar, edhe në formatet MP3 dhe WMA.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore