Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Infotainment

Sistemi i muzikës "Swing"

Qoftë këngë fëmijësh, muzikë pop, rok apo muzikë klasike, sistemi i muzikës "Swing" shkurton udhëtimin e gjatë për çdo pasagjer. Ai është i pajisur me një radio, një antenë të dyfishtë, një portë karte memorie SD për MP3 dhe WMA dhe një amplifikator.

ŠKODA RAPID Infotainment

Sistemi i muzikës "Bolero"

Sistemi i muzikë Bolero ka një ekran me ngjyra dhe me prekje me funksionin multi-touch, me funksionin e fshirjes dhe sensorë afrimi. Falë sistemit Bluetooth dhe MirrorLinkTM, ju mund të përdorni në mënyrë të sigurt e të qetë smartfonin tuaj gjatë drejtimit të automjetit. Përveç kësaj, një portë audioje Line-In, një portë USB-je dhe një portë karte memorie SD ofrojnë mundësi të shumëllojshme për të dëgjuar muzikën e dëshiruar, edhe në formatin MP3 e WMA. 

ŠKODA RAPID Infotainment

Amundsen ju çon në destinacion

Sistemi i radio-navigimit Amundsen ju ofron një ekran të madh 6,5" me ngjyra e me prekje, me funksion multi-touch, me opsionin e fshirjes dhe sensor afrimi. Ai ka gjithashtu një funksion navigimi me harta për Evropën.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore