Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Asistenti në ecje

Informacionet më të rëndësishme

Ekrani Maxi-DOT tregon të dhënat nga kompjuteri i bordit dhe ato të radios, dhe në mënyrë opsionale, tregon edhe informacione nga sistemi i navigimit apo nga telefoni.

ŠKODA RAPID Asistenti në ecje

Detektimi i lodhjes

Sistemi i detektimit të lodhjes me tregues optik dhe akustik e bën udhëtimin tuaj me RAPID edhe më të sigurt.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore