Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Teknologjia e lartë ekologjike

Start-Stop-System

Sistemi ndiz-fik ju ndihmon të reduktoni konsumin e karburantit në fazat e pritjes.

ŠKODA RAPID Teknologjia e lartë ekologjike

Rekomandimi i marshit

Për një ngarje të efektshme në karburant, automjeti ju rekomandon të kaloni në marshin pasues.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore