Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Kamera e pasme

RAPID, ka në mënyrë opsionale, një kamer të pasme me tub larjeje.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Mjafton të jesh pranë

KESSY ofron sistemin e hyrjes pa çelës përfshirë edhe butonin ndiz-fik në vend të çelësit të kuadrit.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Temperatura e rehatshme

Me anë të sistemit elektronik të kondicionimit Climatronic ju mund të zgjidhni temperaturën e brendshme të dëshiruar.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Sensorët e parkimit

Sensorët e parkimit të RAPID-it ju mbështesin në çdo hapësirë parkimi.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Shpejtësia juaj

Piloti automatik ruan shpejtësinë e vendosur nga ju në mënyrë automatike. Kjo është vërtet komode, sidomos në udhëtimet e gjata në autostradë.

Komoditeti ŠKODA RAPID

Maxi-DOT Display

Ekrani Maxi-DOT tregon të dhënat nga kompjuteri i bordit dhe ato të radios, dhe në mënyrë opsionale, tregon edhe informacione nga sistemi i navigimit apo nga telefoni.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore