Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Ganxhat e bagazhit

Përveç ndarjeve të magazinimit, ganxhat e bagazhit ndihmojnë për fiksimin e artikujve të lirshëm siç janë çantat e blerjeve.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Çadra e shiut

Shumë praktike, çadra e shiut nën sediljen e pasagjerit.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Shmangni etjen

Xhepat e dyerve janë projektuar me aq mjeshtëri saqë nxënë edhe një shishe 1,5l. Mbeturinat e vogla si letra e ëmbëlsirave mund të hidhen në koshin portativ të mbetjeve.

ŠKODA RAPID Simply Clever

Pastruesi i akullit

Që  të mos e kërkoni gjatë në ditët me ngrica të dimrit, pastruesin e akullit mund të gjeni të vendosur në kapakun e depozitës së karburantit të RAPID Sport.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore