Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

ŠKODA RAPID Siguria

Pesë yje për RAPID-in

ŠKODA RAPID impresionoi me avantazhet e tij edhe në Euro NCAP Crashtest dhe fitoi të pestë yjet.

Siguria ŠKODA RAPID

I sigurt në rrugë në sajë të sistemeve të asistencës.

RAPID ofron një udhëtim të sigurt me një mori asistentësh elektronikë.

Siguria ŠKODA RAPID

Nëse bie rasti...

Airbag-ët e shoferit dhe pasagjerit mbrojnë pasagjerët në sediljet e përparme. Airbag-u i pasagjerit para mund të çaktivizohet nëse vendoset një fëmijë me ndenjësen e drejtuar në anën e pasme. Airbag-ët anësorë mbrojnë në rast përplasjeje shtyllën kurrizore dhe kraharorin. Airbag-ët e kokës pas aktivizimit të tyre mbulojnë pjesën e dritareve anësore nga kolonat A deri në C dhe mbrojnë kështu pasagjerët.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore