Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Motorët ŠKODA RAPID

Motorët TSI

Motorët me benzinë kanë një dizajn krejt të ri, një sistem ec-e-ndalo si dhe një rikuperim të energjisë së frenimit.

Motorët ŠKODA RAPID

Motorët TDI

Motorët me naftë të RAPID-it janë të përshtatshme sidomos për drejtuesit që bëjnë mijëra kilometra në vit dhe shohin si prioritet konsumimin e ulët të karburantit.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore