Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Hapësira ŠKODA RAPID

Mërzitje? S'ka më

Në udhëtime të gjata ndihmojnë librat, lojërat ose një tablet, që më së miri përshtaten në xhepat e mbështetëseve të sediljeve të përparme. Nëse keni etje, një pije freskuese mund të vendoset në mënyrë komode e të sigurt në mbajtësen e shisheve në pjesën e pasme.

Hapësira ŠKODA RAPID

Prakticitet që të bën përshtypje

Gjatë transportit të objekteve të mëdha, ndodh shpesh që mbulesa e pjesës së bagazheve të jetë e bezdisshme. Por jo në rastin tonë, sepse ajo mund të vendoset direkt pas sediljeve të pasme.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore