Ky site përdor cookies për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies të ruhen në pajisjen tuaj.
Prano dhe vazhdo.

Dizajn ŠKODA RAPID

Me derën më të madhe

ŠKODA RAPID Sport  qëndron për më shumë komoditet dhe natyrisht për më shumë teknologji dhe siguri duke e bërë atë një mik ideal për ju dhe familjen tuaj. Dhe mbi të gjitha, më shumë hapësirë: vëllimi i pasëm i bagazhit të madh është unik në kategorinë e saj.

Dizajn ŠKODA RAPID

Anëtari sportiv

Nga logoja e ridizenjuar në grilën e radiatorit deri tek fenerët e përparmë, dizajni i pjesës ballore përshtatet në mënyrë të përkryer në pamjen dinamike të përgjithshme të ŠKODA RAPID Sport.

Dizajni ŠKODA RAPID

Pamja familjare

Dritat e pasme të RAPID Sport kanë formën tipike C të ŠKODA.

Diese Seite ist ein zusätzlicher Teil der öffnenden Seite. Klicken Sie auf den Button, um zu dieser zu gelangen.

Kthehu në faqen kryesore